Logga in

Till toppen av sidan

Pressmeddelande: Torbjörn Carlbom ny kommunikationschef för Frösunda Omsorg AB

Frösunda Omsorg har som ny kommunikationschef rekryterat Torbjörn Carlbom, som har mångårig erfarenhet från media och kommunikation. Han har tidigare bland annat arbetat som redaktionschef och nyhetschef på tidningen Dagens Samhälle.

torbjörn carlbom- Vi är mycket glada att kunna knyta Torbjörn Carlbom till oss på Frösunda Omsorg. Det är ett viktigt steg i arbetet att stärka våra kommunikationsinsatser. Med svenska Brado AB som ny ägare och det branschunika omsorgskonceptet ”Kunden bestämmer” under fortsatt implementering, befinner vi oss i ett spännande skede och har stor utvecklingspotential. Torbjörn kommer med sin stora erfarenhet att verksamt kunna bidra till vår utveckling, säger Kristoffer Lorck, vd för Frösunda Omsorg AB.

Torbjörn Carlbom tillträder sin tjänst 1 september.

- Det blir ett oerhört spännande uppdrag. Frösunda Omsorg verkar inom våra allra mest angelägna välfärdsområden och kan bidra till att lösa samhällets välfärdsutmaningar på kort och lång sikt. Det handlar om att bland annat äldre och personer med funktionsvariationer ska må bra och få den omsorg de har rätt till, på det sätt de önskar och med hög kvalitet, säger Torbjörn Carlbom.

Torbjörn Carlbom har de senaste åren arbetat på tidningen Dagens Samhälle, bland annat flera år som redaktionschef och nyhetschef. Innan dess jobbade Torbjörn Carlbom på tidningen Veckans Affärer och på en kommunikationsbyrå som idag bär namnet Nordic Morning.

 

För frågor, kontakta Anders Annerfalk, tf kommunikationschef, 010-130 38 91

Läs på Mynewsdesk här