Logga in

Till toppen av sidan

Sydsvenskan uppmärksammar Annorlundas premiär av Trollflöjten

Igår intog Frösunda Annorlunda scenen på Kulturskolan i Vellinge för att framföra sin egen tolkning av Mozarts opera ”Trollflöjten”. På plats befann sig Sydsvenskan för att dokumentera den efterlängtade premiären.

Det var nervositet och förväntan bland såväl publik som skådespelare inför gårdagens premiär av Trollflöjten. Föreställningen framfördes av deltagare på dagliga verksamheten Frösunda Annorlunda, som under det senaste halvåret arbetat och repeterat inför premiären.

– Det är nervöst, särskilt när man hör hur publiken samlas utanför, berättade Viktor Lundqvist, en av skådespelarna, inför premiären till Sydsvenskan.

En annan deltagare som också gillar att stå på scenen, precis som Viktor, är skådespelaren Isak Johansson. Till Sydsvenskan berättar Isak att han vill använda skapandet och teatern till att inspirera andra.

– I och med att vi heter "Annorlunda" så vill jag stå på scen och få publiken att fundera på vad som gör deras dag, vad som får dem att må bra. Jag vill att de går härifrån med ett leende på läpparna, säger Isak Johansson, till Sydsvenskan.

Läs hela reportaget i Sydsvenskan här.Foto: Cenitha Nilsson