Logga in

Till toppen av sidan

Karl Nordströms väg

Äldreboendet Karl Nordströms väg, ett trivsamt äldreboende beläget i natursköna kurortsområdet i Varberg. Verksamheten omgärdas av rogivande grönområden med promenadavstånd till havet, stranden och ett vackert promenadstråk utmed kustlinjen. Goda kommunikationsförbindelser finns in till Varberg.

Välkommen till Karl Nordströms väg

Karl Nordströms väg erbjuder 51 lägenheter fördelade på fyra hus. 24 av lägenheterna har inriktning demens. Varje avdelning har kök, matsal/vardagsrum och uteplats. I våra gemensamhetsutrymmen umgås vi, intar måltider och genomför aktiviteter. I vår utemiljö erbjuder vi utevistelse och utomhusaktiviteter.

Frösunda är på uppdrag av Varbergs kommun ansvarig för driften av verksamheten. Under ledning av verksamhetschef och enhetschef arbetar omsorgspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut med vård och omsorg till våra boende.

VÅRD OCH OMSORG

Vi erbjuder en trygg, säker och individanpassad vård och omsorg dygnet runt. Teamet kring den äldre med kontaktman, sjuksköterska och rehabpersonal säkerställer den äldres behov av vård och omsorg.

Våra kontaktmän arbetar för att de boende ska trivas, och ombesörjer att all omsorg utförs enligt den äldres behov och önskemål.

MAT OCH MÅLTIDER

Mat och måltider är en av höjdpunkterna under dagen. Vi tillagar måltiderna i våra kök och inför servering skapar omsorgspersonalen en lugn och trivsam måltidsmiljö. Huvud och mellanmålen serveras i avdelningarnas gemensamma matsal och för de boende som önskar äta i sin lägenhet kommer vi in med måltiden.

Våra matintresserade boende får givetvis delta när vi bakar och förbereder måltiderna.

Vi tillämpar pedagogisk måltid vilket innebär att personalen deltar under måltiderna för att skapa en social atmosfär. Under helgerna sätter vi guldkant på tillvaron för att förhöja stämningen, och naturligtvis firar vi årets högtider och traditioner med traditionsenlig mat och dryck.

KULTUR OCH AKTIVITETER

Vi anordnar regelbundet aktiviteter och kulturella evenemang. Vår målsättning är att skapa en aktiv, social och meningsfull tillvaro med utevistelse, promenader, gymnastik, bingo och högläsning för att nämna några exempel.

Varje vecka presenterar vi ett aktivitetsprogram baserat på de boendes önskemål. Vi presenterar även ett separat program med årets fester, högtider och besök av lokala föreningar och intresseorganisationer.

NÄRSTÅENDE

Vår ambition är att närstående alltid ska känna sig välkomna och vara en del av vår gemenskap. Utifrån de äldres godkännande bjuds närstående in till delaktighet samt att medverka vid aktiviteter och fester. Under året anordnas även möten för de närstående.

Varmt välkommen till Karl Nordströms väg!

Senaste nytt

  • Kontaktuppgifter
  • Karta
  • Anhöriginformation

Verksamhetschef

Lena Karlsson Hortin
E-post: varberg.verksamhetschef@frosunda.se
Tel: 010-130 44 15

Enhetschef

Carolina Holm
E-post: caroline.holm@frosunda.se
Tel: 010-130 44 17

Teamledare

Carolina Holm
E-post: varberg.teamledare@frosunda.se
Tel: 010-130 44 16

Avdelningar

Karl Nordströmsväg 9A
E-post: Varberg.husS@frosunda.se
Tel: 010-130 43 92

Karl Nordströmsväg 1
E-post: Varberg.HusP@frosunda.se
Tel: 010-130 43 91

Karl Nordströmsväg 15
E-post: Varberg.HusQ@frosunda.se
Tel: 010-130 43 94

Karl Nordströmsväg 9B
E-post: Varberg.HusR@frosunda.se
Tel: 010-130 43 93

Adress:

Karl Norströmsväg 15
432 53 Varberg

Här hittar du all aktuell anhöriginformation.

Klicka för att läsa