Logga in

Till toppen av sidan

Här bestämmer du.

Även om man inte kan gå bra, så vill man röra på sig. Även om man inte kommer ihåg allt, så vill man prata minnen. Även om man inte kan se bra, så vill man upptäcka nya saker. Livet har ingen åldersgräns, även om åldern ibland kan begränsa möjligheterna att klara sig på egen hand. Och då behöver man någon vid sin sida som gör det möjligt.

Som äldre kan man uppleva att man känner sig begränsad, ensam och att andra försöker bestämma över ens vardag. Makten över sitt eget liv försvinner med den stigande åldern och risken är att man varken blir lyssnad till eller sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. På våra boenden får du den hjälp du behöver för att kunna göra det du vill. Hos oss får du inte bara välja, utan också bestämma. För oss på Frösunda Omsorg är det självklart att du ska få leva som du vill och göra som du vill. Det är ditt liv, dina beslut. Här låter vi dig vara chef över din vardag! 

Vi kompromissar inte med ditt liv.

Du är den du är. Och det ska du få fortsätta att vara. Vi kommer inte att försöka ändra vare sig på dig eller det liv du vill leva. Det är ett löfte. Hur dina dagar ska se ut, bestämmer du själv. Vill du ta flera promenader varje dag, påta i trädgården, hjälpa till i köket, titta på TV från morgon till kväll, äta frukost för dig själv i din lägenhet, anordna egna aktiviteter, ja då ska du få göra det. Vi kommer heller inte tjata om att du ska sluta röka, bestämma vad du får och inte får äta eller säga åt dig vad du ska göra och när du ska göra det. Vårt jobb går ut på att se till att du ska ha det så bra som möjligt, och att du ska få bestämma själv. 

Stämmer detta verkligen? Så här tycker våra kunder.

Vad vi säger om oss själva, spelar kanske mindre roll. Det viktiga är vad våra kunder tycker och tänker. 
Läs om vad våra kunder säger här »