Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Annorlunda

Frösunda Annorlunda är en daglig verksamhet med inriktning mot musik och drama. Vi finns till för dig inom personkrets 1, vilket innefattar dig med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Hos oss får du spela musik och teater, men även göra andra konstnärliga aktiviteter som dans eller skapa rekvisita till våra föreställningar. Under rätt förutsättningar kan vi också erbjuda arbetsplatsförlagd verksamhet i samverkan med företag och föreningar i närheten av den dagliga verksamheten.

Välja och påverka

Hos oss på Frösunda är det du som kund som bestämmer. Därför upprättar vi en genomförandeplan tillsammans med dig, som vi sedan arbetar utifrån. Stödet är individuellt anpassat och aktiviteterna planeras i samråd med deltagarna. Dina intressen och mål styr verksamheten.

Just nu har vi lediga platser.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!    

Social träning

Den sociala träningen är en stor del av den dagliga verksamheten. Deltagarna lär sig att samarbeta med varandra och fördela arbetsuppgifterna. Vårt mål för deltagarna är att verka för en stimulerande och trygg arbetsplats, genom att ta tillvara på personens resurser och kompetens på bästa sätt, samt att ge dem anpassade verktyg för att främja deras utveckling och självständighet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ökad självständighet och en meningsfull arbetsdag.

Våra medarbetare

Medarbetarna har utbildning inom verksamhetsområdet och mångårig erfarenhet. De ledstjärnor som genomsyrar arbetet är individanpassning, målorientering, samverkan och kompetens med ett stort personligt engagemang.