Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Aktivitetshus Sisjön

Frösunda Aktivitetshus Sisjön är en daglig verksamhet med inriktning kommunikation. Vi vänder oss både till dig inom personkrets 1 och 2 som har viljan att utveckla din självständighet och utnyttja dina resurser i en aktiv verksamhet.

Frösunda Aktivitetshus Sisjön är en daglig verksamhet i Göteborg med en unik inriktning för både personkrets 1 och 2. Verksamheten erbjuder en inkluderande miljö där kommunikation står i centrum. Utgångspunkten är att alla ska få möjlighet att uttrycka sig efter sina egna individuella förutsättningar.

För oss i verksamheten är kommunikationen viktig

Verksamheten arbetar med att skapa en så kommunikativ miljö som möjligt. Det innebär en tydligt ”talande” fysisk miljö anpassad utifrån arbetstagares behov och där personalen är en del i den kommunikativa miljön. Vi använder tydliggörande pedagogiska hjälpmedel, både kommunikationshjälpmedel och kognitiva hjälpmedel, och har en logoped som stöd i det dagliga arbetet för att kunna integrera samspel och kommunikation i alla aktiviteter. 

Aktivitetsutbud

Här finns en mängd olika aktiviteter anpassade för olika målgrupper: kreativitet/skapande, teknik och friskvård/ mindfulness bland annat. Vi lyssnar på dig och tar gärna emot dina önskemål på aktiviteter för att utveckla verksamheten. Frösunda Aktivitetshus Sisjön har även ett nära samarbete med systerverksamheten Frösunda Aktivitetshus i Eriksberg. 

  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Verksamhetschef

Petra Sjöström
Tel: 010-130 40 98
E-post: petra.sjostrom@frosunda.se

Adress:

J A Pripps gata 2A
421 32 Västra Frölunda

Öppettider:

Dagtid måndag - fredag