Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Pumpvägen DV

Pumpvägen daglig verksamhet ligger centralt i Höör och har plats för 18 personer, personkrets 1. Verksamheten vänder sig till dig som har insatsen daglig verksamhet.

En arbetsplats på dina villkor

Pumpvägens dagliga verksamhet är en aktivitetsinriktad verksamhet som erbjuder möjlighet till stort individanpassat stöd i en lugn och trygg miljö. Vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån dina intressen och önskemål om aktivering i syfte att skapa en meningsfull sysselsättning. Stor vikt läggs på kontinuitet för att skapa en rytm och struktur av dagen, veckorna och årstiderna.

Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande och använder bland annat oss av visuella hjälpmedel med tydliggörande pedagogik för att skapa god kommunikation i vardagen. Att besöka vår dagliga verksamhet ska vara både utvecklande, stimulerande och meningsfullt.

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och har både utbildning och erfarenhet för sina uppgifter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där alla kan trivas och hitta sin plats.

Ditt inflytande är viktigt och vi planerar därför dina arbetsuppgifter tillsammans med dig. Du har alltid möjlighet att påverka innehållet i arbetsuppgifterna.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Sinnesupplevelser
 • Friskvård
 • Återvinning av olika material
 • Skapande verksamhet
 • Arbete med digitala lösningar
 • ADL
 • Mat och bak grupper
 • Trädgårdsarbete
 • Sång och musik

Att arbeta utanför Pumpvägen

För den som det passar kan vi även erbjuda individanpassad verksamhet på andra företag/föreningar i Höör. För många kan detta innebära ett stort steg mot självständighet.

Tillsammans med dig som kund arbetar vi aktivt med att ta reda på just dina styrkor och drivkrafter och utifrån dessa matchar vi dig mot en arbetsplats. Givetvis finns en utvald kontaktperson som stöd både på och vid sidan av arbetsplatsen.

 • Fakta
 • Kontaktuppgifter
 • Hitta till oss
 • Nedladdningsbart

Daglig verksamhet

18 platser heltid

Målgrupp

Vuxna inom personkrets 1

Vägen till oss går via kommunens LSS-handläggare

Du ska vara berättigad till insatsen Daglig verksamhet

Avtal

Pumpvägen drivs i egen regi av Frösunda Omsorg. Vi omfattas av LOV – Lag om valfrihetssystem – eller ramavtal med ett flertal kommuner i länet.

Vi välkomnar också individavtal

Öppettider

Dagtid måndag–fredag

Platsansökan

Placering kräver beslut om daglig verksamhet enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor.

Regionchef

Karin Johansson
Tel: 010 -130 35 39
E-post: karin.johansson@frosunda.se

Verksamhetschef

Marianne Rolf
Tel: 010-130 38 95
E-post: marianne.rolf@frosunda.se

Adress

Pumpvägen daglig verksamhet
Pumpvägen 2
243 93 Höör

Tel: 010-130 35 50

Det här är Frösunda Omsorg

Frösunda Omsorg är det stolta familjeföretaget som levererar livskvalitet till människor i behov av stöd och hjälp. Våra ägare är bröderna Roger och Kristian Adolfsen från den lilla ön Andöya i Nordnorge.

Fördelen med att vara ett familjeföretag är att vi kan bygga upp våra verksamheter i lugn och ro med tydligt fokus på kvalitet. Vi ser till att våra boenden och andra verksamheter fungerar på bästa tänkbara sätt, med människorna i centrum.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.