Logga in

Till toppen av sidan

Korttidsboende för barn och ungdomar.

På våra korttidsboenden bor ert barn under en kortare och tidsbestämd period. Hit är alla barn och ungdomar, som har en funktionsnedsättning, välkomna som har ett biståndsbeslut.

 Det är viktigt att du som förälder får en möjlighet att vila upp dig samtidigt som barnet mår bra hos oss och får öva på att bo själv. Miljön inger trygghet, lugn och är utformad för att ert barn ska känna sig inspirerad i vardagen. Vårt jobb är att stötta ert barn på ett omtänksamt och målmedvetet sätt, så att det utvecklas efter sina förutsättningar och i sin egen takt.

Att våga testa gränser och känna gemenskap.

Många barn och ungdomar med funktionsnedsättning behöver hjälp för att få självförtroende, och mod till att våga bli mer aktiva och testa sina gränser. Vårt jobb är att finnas där som stöd och inspirera. Att ta fram och hitta viljan. Att tro på sig själv, sin kapacitet och att våga vilja utvecklas. På Frösunda arbetar vi med att hjälpa dig på ett sätt som gör att du kan ta del av samhället och livet utanför ditt hem. På så sätt får du en mer aktiv fritid där du kan känna gemenskap med andra.

Så gör du om du vill bo hos oss »

= Lediga platser = Inga lediga platser = Personlig assistans

Ikasus korttidshem

På Ikasus korttidshem ger vi våra barn och ungdomar möjlighet att i en trygg miljö, få utvecklas maximalt utifrån sina egna förutsättningar, med en atmosfär av Läs mer

Funktionsnedsättning Korttidsboende

Ikasus korttidshem

Verksamhet: Funktionsnedsättning

På Ikasus korttidshem ger vi våra barn och ungdomar möjlighet att i en trygg miljö, få utvecklas max...Läs mer

Åkershus 26 – korttidsenhet

Staffanstorp kommuns korttidsenhet, Åkershus 26, drivs av Frösunda Omsorg. Här finner du en rad olika insatser och aktiviteter som riktar sig till olika målgrup Läs mer

Funktionsnedsättning Korttidsboende

Åkershus 26 – korttidsenhet

Verksamhet: Funktionsnedsättning

Staffanstorp kommuns korttidsenhet, Åkershus 26, drivs av Frösunda Omsorg. Här finner du en rad olik...Läs mer