Logga in

Till toppen av sidan

Bergstigsvägen

Gruppboendet Bergstigsvägen ligger i ett villaområde i Upplands Väsby 25 kilometer norr om Stockholms centrala delar. Här finns närhet till kollektivtrafik och trevliga friluftsområden. Vill man ta sig längre sträckor, har boendet en egen bil som används vid till exempel utflykter.

På Bergstigsvägen finns fem fullvärdiga lägenheter, gemensamhetsutrymme för social samvaro samt kontor kombinerat med jourrum för personal. Lägenheterna är av varierande storlek men varje lägenhet har kokvrå och dusch/toalett. Byggnaden är ursprungligen en stor villa på skogstomt som  har renoverats och byggts om. Den innefattar fyra 2:or och en 1:a. Lägenheterna nås genom att gå in genom enhetens huvudentré. Det finns även en stor gemensam altan som kan användas exempelvis till grillning under sommaren.

Vi vänder oss till dig med utvecklingsstörning, autism samt autismliknande tillstånd som är berättigade till stöd och service enligt LSS. Vi tar även emot personer, unga och vuxna, med funktionsnedsättningar inom det neuropsykiatriska området med omfattande utvecklingsbehov och personer med neuropsykiatriska svårigheter till följd av schizofreni eller annan psykisk sjukdom. Vi erbjuder stöd till människor, som på grund av funktionsnedsättning har mött svårigheter i samhället. Vår målsättning är att erbjuda stöd och utveckling till ett liv med högsta livskvalitet genom ökat inflytande, fler valmöjligheter, större självständighet och glädje.