Logga in

Till toppen av sidan

Järlåsa

Järlåsa gruppbostad ligger belägen strax väster om Uppsala i ett vackert naturnära bostadsområde i lantligt miljö. Vi vänder oss till dig som vill bo i egen lägenhet och inom personkrets 1. Här har du din egen lägenhet och samtidigt möjlighet till gemensam samvaro med storstaden inom räckhåll. Affär och pizzeria finns belägen på ett par minuters promenadavstånd liksom lokalbuss till Uppsala och Heby.

Ljusa, luftiga lägenheter

Järlåsa gruppbostad erbjuder ljusa och luftiga lägenheter med öppen planlösning, sovrum, vardagsrum, WC och rymlig klädkammare. Dessutom har varje lägenhet balkong eller terrass. Huset består av 6 lägenheter, två på bottenvåningen och fyra på övervåningen. På bottenvåningen finns gemensamt allrum, kök och expedition med kontor och jourrum för personal. Varje lägenhet är ca 44 kvm.

Möblera som du vill ha det

Varje lägenhet är luftig och ljus och du möblerar den efter din personliga smak. Du har tillgång till utrymmen som kan användas för samvaro och gemensamma måltider. Du hyr din lägenhet av Frösunda och har eget hyresavtal i form av ett andrahandskontrakt.