Logga in

Till toppen av sidan

Parkgatan

Parkgatan är ett boende förlagt i ett hus på två plan. En charmig planlösning ger möjlighet till både gemensam samvaro och tid för dig själv. Varje fullvärdig lägenhet är luftig och nyrenoverad med rymligt kök, förvaringsutrymmen och badrum.

Redo för boende/egen lägenhet?

Boendet riktar sig främst till unga vuxna. Du skall vara berättigad till insatsen Bostad med särskild service enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS): 1:1 § och 9:9 och tillhöra personkrets 1.

Hur hjälper vi dig att nå dina mål?

Här får du ett individuellt anpassat stöd och service för att ditt vardagliga liv ska vara så tryggt och trivsamt som möjligt. Utifrån dina önskningar och behov görs en genomförandeplan. Där beskrivs hur vi gemensamt ska arbeta och samverka för hög livskvalitet och ökad självständighet. Personalens arbetstider är anpassade efter dina behov. De medarbetare som omger dig har en samlad kompetens och erfarenhet som är relevant.

Vi samarbetar med skola, daglig verksamhet, anhöriga, god man och förvaltare. Vår strävan är att tillsammans arbeta mot samma mål.

Centralt och nära

Boendet ligger centralt i Lycksele med service som apotek, bank, vårdcentral, caféer, butiker och restauranger precis utanför dörren. Lycksele är en stad med närhet till fantastisk natur. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!