Logga in

Till toppen av sidan

Ringvägens serviceboende

Ringvägen i Märsta är ett serviceboende som riktar sig till personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Här ges möjlighet till handledning i alla de praktiska saker man måste kunna för att senare klara ett mer självständigt boende.

Ringvägens serviceboende ligger i Märsta, ca 3 mil norr om Stockholm. Vi vänder oss till dig som vill bo i egen lägenhet och har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Ringvägen är ett boende där du ska trivas, känna dig trygg och ges möjlighet till personlig utveckling. Vi stödjer dig att bli så självständig som möjligt. Genom engagemang och kompetens möter vi dig utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

På Ringvägen finns 6 lägenheter i olika storlekar och planlösning, 27-45 kvm. Gemensamhetsutrymmen är luftiga och utgör själva kärnan i byggnaden. Över kök och allrum finns ett glastak som ger en ljus och hemtrevlig känsla. Utöver det finns ett datarum och ett tv-rum.

Här bestämmer kunden

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kunderna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!