Logga in

Till toppen av sidan

Sunnersta

Sunnersta serviceboende består av två hus med sex nybyggda lägenheter och gemensamma utrymmen. Husen ligger belägna i ett bostadsområde strax söder om centrala Uppsala med närhet till Mälarens vatten. Vi vänder oss till dig som vill bo i egen lägenhet och har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Sunnersta är ett boende där du ska trivas, känna dig trygg och ges möjlighet till personlig utveckling. Vi stödjer dig att bli så självständig som möjligt. Dina färdigheter, behov och utveckling styr våra insatser.

Luftiga och ljusa lägenheter

Sunnersta serviceboende består av två hus om vardera två plan. Det finns 6 lägenheter på cirka 45 kvm som alla är luftiga och ljusa och som du möblerar efter din personliga smak. Du har tillgång till gemensamma utrymmen som kan användas för samvaro och gemensamma måltider. Du hyr din lägenhet av Frösunda och har eget hyresavtal i form av ett andrahandskontrakt. Hyran betalas månadsvis till Frösunda

Med närhet till vatten

Husen är belägna i Uppsalas södraste stadsdel Sunnersta, i ett bostadsområde med närhet till Mälarens vatten. Det finns goda allmänna kommunikationer som snabbt tar dig till de centrala delarna av Uppsala. Matbutik finns på gångavstånd från boendet.