Logga in

Till toppen av sidan

Västra Hamnen

Sex ljusa lägenheter utgör gruppboendet Västra Hamnen i Malmö. Vi vänder oss till personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd och som är berättigad till insatsen Bostad med särskild service enligt LSS.

Vatten och trivsam bebyggelse omger boendet samtidigt som det finns ett stort utbud av service i form av affärer och restauranger inom gångavstånd. Här har du din egen lägenhet, möjlighet till gemensam samvaro och en individuellt utformad omsorg.

Det finns goda kommunikationer i anslutning till boendet. Bussar går var sjunde minut från Västra Hamnen till Malmö city och staden planerar dessutom för spårbunden trafik. Det finns också gott om cykelvägar och parkeringsmöjligheter i området.

Luftiga och ljusa lägenheter

Varje lägenhet är luftig och ljus och du möblerar den efter din egen personliga smak. Du har tillgång till gemensamma utrymmen som kan användas för samvaro och gemensamma måltider. Boendet har också tillgång till gemensamma balkonger.

Individuellt anpassat stöd

Här får du ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att skapa struktur, rutiner och planering i din vardag. Vi ger dig också personalstöd i hushållsaktiviteter som städning, tvätt och matlagning. Allt för att ditt vardagliga liv ska vara så tryggt och trivsamt som möjligt.

Aktiv fritid

Vi verkar för att ge dig en meningsfull och aktiv fritid utifrån dina intressen. Det sociala samspelet är en viktig del i varje persons utveckling och vi erbjuder allt från gemensamma middagar, aktiviteter, restaurang- och biobesök till motionsaktiviteter.

Anpassning efter dina behov

Personalens arbetstider är anpassade efter dina behov och du har tillgång till personal dygnet runt som har en samlad kompetens och erfarenhet som är relevant för ditt vardagliga liv.