Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Åkershus 28

Välkommen till en servicebostad på två våningsplan i västra Staffanstorp. Vi erbjuder ett trivsamt boende i rymlig lägenhet på 55 kvadratmeter.

Servicebostad i västra Staffanstorp

Vårt fina serviceboende Åkershus 28 ligger på Åkershusområdet som är ett större bostadsområde i Staffanstorps västra delar. Fastigheten ligger ca tio minuters gångväg till centrum och ett stenkast från busshållplatsen Staffanstorp Rydbergs stig med bra förbindelser till Lund och övriga Staffanstorp.

Gott om plats med sju lägenheter och gemenskapsrum

Boendet omfattar två våningsplan och består av sju mysiga lägenheter på 55 kvm med 2 rok samt en lägenhet som används som gemensamhetslokal som ger möjlighet att ta det lugnt, fika och umgås eller spela spel, pyssla och titta på film och personalutrymme.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Serviceboende
7 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1 Vuxenboende

Avtal
Åkershus 28 drivs som en entreprenad i uppdrag från Staffanstorps kommun

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om servicebostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor

Verksamhetschef 

Tel:010-130 42 40
Kontor: 010-130 42 50
E-post: akershus28@frosunda.se

Adress

Åkershus 28
245 37 Staffanstorp