Logga in

Till toppen av sidan

Annerberg Gruppbostad

Annerbergs gruppbostad ligger i ett fristående hus i ett naturnära bostadsområde i närheten av Enebyängen, Danderyd. Verksamheten är för vuxna personer med funktionsnedsättning inom personkrets 1.

Annerbergs gruppbostad är ett boende för vuxna personer med funktionsnedsättning inom autismspektrat eller Downs syndrom. Gruppbostaden har 6 lägenheter samt tillgång till gemensamma utrymmen och gemensam uteplats.

I närheten av gruppboendet ligger Enebyängens handelsplats med bland annat apotek, post, matbutik och resturang. Det finns även flera busslinjer i närheten som går både till Täby Centrum och Danderyds sjukhus.

Stöd på dina villkor

Att träna det sociala samspelet är en viktig del i varje persons utveckling. Vi erbjuder allt från gemensamma middagar och aktiviteter, restaurang- och biobesök till motionsaktiviteter. Att skapa och verka för goda relationer kring dig ser vi som en av våra viktiga uppgifter. Bland annat samarbetar vi med skola, arbete, daglig verksamhet, anhöriga och god man utifrån dina villkor.

Personalens tider är anpassade efter dina behov och du har tillgång till personal som har en samlad kompetens och erfarenhet som är relevant för ditt vardagliga liv.

Här bestämmer kunden

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kun- derna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.