Logga in

Till toppen av sidan

Bordtennisvägen gruppboende

I Storvreta i ett mysigt villaområde ligger Bordtennisvägens gruppboende. Här är du inom personkrets 1 välkommen.

Bordtennisvägens gruppbostad ligger i ett trevligt villaområde i Storvreta, 20 minuter norr om Uppsala. Huset ligger i utkanten av ett villaområde med ett skogsområde inpå knuten. Det finns en stor, trevlig uteplats som ligger under tak som bjuder in till gemensamma måltider. Trädgården runt huset är fin med stora gräsmattor. Inomhus finns stora gemensamhetsutrymmen i anslutning till de 5 privata lägenheterna.

I närområdet finns mataffärer, apotek, pizzerior, bibliotek, gym och fina motions- och skidspår. Det finns goda kommunikationer med både buss och tåg.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende
5 lägenheter, 5 platser + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1
Vuxenboende

Avtal
Bordtennisvägen drivs som en entreprenad i uppdrag från Uppsala kommun

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor

Verksamhetschef

Anne Egnell
Tel: 010-130 43 16
E-post: anne.egnell@frosunda.se

Adress

Bordtennisvägen 2
743 41 Storvreta

Stöd och utveckling för högsta livskvalitet

Att träna det sociala samspelet är en viktig del i varje persons utveckling. Vi erbjuder allt från gemensamma middagar och aktiviteter, restaurang- och biobesök till motionsaktiviteter.
Att skapa och verka för goda relationer kring dig ser vi som en av våra viktiga uppgifter. Bland annat samarbetar vi med arbete, daglig verksamhet, anhöriga och god man utifrån dina villkor.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen hämtar vi från två källor, individ- och kognitionskunskap.

Och istället för att ha fokus på kunden intar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen.

Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.