Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Borggårdsallén 4

Välkommen till en modern gruppbostad i västra Staffanstorp med 6 stora, ljusa och fräscha lägenheter i lugnt läge.

Gruppbostad i lugnt läge

Vår fina gruppbostad Borgårdsallén ligger i ett lugnt och mysigt villaområde i västra Staffanstorp. Ett stenkast från boendet finns bland annat busshållplatsen Trekantsgränd med bra förbindelser till Lund och övriga Staffanstorp samt fina åkrar och naturområden såsom Gullåkra Mosse till norr.

Stora, ljusa och fräscha ettor att trivas i

Bostaden är belägen i en tvåvåningsfastighet och består av totalt sex fullvärdiga lägenheter på 49–53 kvm – stora, ljusa och fräscha ettor med öppen planlösning. Samtliga lägenheter är belägna på samma våning där det också finns ett gemensamhetsutrymme med möjlighet att ta det lugnt, fika och umgås el- ler spela spel, pyssla och titta på film. Boendet har en stor altan som har sin utgång från köket samt en fin gård med grillmöjlig- heter. I fristående byggnad disponeras sex lägenhetsförråd samt ett gemensamt förråd.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende
6 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1 Vuxenboende

Avtal
Borggårdsallén drivs som en entreprenad i uppdrag från Staffanstorps kommun.

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor.

Verksamhetschef: 010-130 42 40
Kontor: 010-130 42 30
E-post: borggardsallen@frosunda.se

Adress

Borggårdsallén 4
245 32 Staffanstorp