Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Nevisborg 11

Välkommen till Nevisborg 11 – en modern servicebostad i sydöstra Staffanstorp med tio servicelägenheter nära både service och natur.

Servicebostad i lugnt läge

Vår fina servicebostad Nevisborg 19 ligger i ett större bostads­ område i centrala Staffanstorps med gångavstånd till cen­ trum. Endast 5–10 minuter från bostaden finns anslutning till busstrafik samt LIDL, City Gross och andra affärer och butiker som bjuder på det mesta.

Rymliga tvårumslägenheter att trivas i

Nevisborg Serviceboende är beläget i en trevånings fastighet i Staffanstorps sydöstra del och består av totalt tio serviceläg­ enheter – rymliga tvårumslägenheter om två rok, 69–74 kvm. På första plan finns en lägenhet där det finns gemensamhets­ utrymme som ger möjlighet att ta det lugnt, fika och umgås eller spela spel, pyssla och titta på film.

Omgivningarna

Fina Staffanstorp bjuder på både kultur och natur. Mitt i Staffanstorps tätort ligger Medborgarhuset med konsthallen där man kan beskåda inspirerande konst och diverse olika arrangemang. Sockerbruksparken, ett av Staffanstorps grönaste rekreations­ och naturområden, är en trädbevuxen belyst park med rik fauna och flora som har rustats upp de senaste åren och som ligger enbart 800 m från servicebostaden.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Serviceboende
10 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1 Vuxenboende

Avtal
Nevisborg 11 drivs som en entreprenad i uppdrag från Staffanstorps kommun.

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om servicebostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor.

Verksamhetschef: 010-130 42 41
Kontor: 010-130 42 42
E-post: nevisborg11@frosunda.se

Adress

Nevisborg 11
245 45 Staffanstorp