Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Nevisborg 19

Välkommen till Nevisborg 19 – en modern gruppbostad i östra Staffanstorp med fem fräscha lägenheter nära både service och natur.

Gruppbostad i lugnt läge

Vår fina gruppbostad Nevisborg 19 ligger i ett större bostads- område i centrala Staffanstorps med gångavstånd till cen- trum. Endast 5–10 minuter från bostaden finns anslutning till busstrafik samt LIDL, City Gross och andra affärer och butiker som bjuder på det mesta.

Stora och fina ettor med egna kök

Nevisborg 19 gruppbostad ligger i ett fristående hus och består av totalt fem fullvärdiga lägenheter om 1 rok på 35 kvm – stora och fina ettor med egna kök. Det finns gemensam entré, gemensamt kök och allrum med möjlighet att ta det lugnt, fika och umgås eller spela spel, pyssla och titta på film. Fastigheten har också en mysig trädgård, tvättstuga och personalrum – totalt 361 kvm – allt på markplan. I fristående byggnad dispo- neras fem lägenhetsförråd samt ett gemensamt förråd.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende
5 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1 Vuxenboende

Avtal
Nevisborg 19 drivs som en entreprenad i uppdrag från Staffanstorps kommun

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor

Verksamhetschef: 010-130 42 41
Kontor: 010-130 42 32
E-post: nevisborg19@frosunda.se

Adress

Nevisborg 19
245 45 Staffanstorp