Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Rotebergsvägen GB

Rotebergsvägens gruppbostad ligger i Sollentuna och inrymmer sex lägenheter i två plan. Boendet ligger med utsikt över vackra Norrviken.

Välkommen till oss

I norra Sollentuna hittar du Rotebergsvägens gruppbostad. Vi ligger nära promenadstråk längs natursköna Norrviken och Trollholmens badplats.

Egen bil

När vi vill åka på utflykter eller göra inköp använder vi oss av vår egna bil. Denna bil ger oss frihet att utforska omgivningarna på ett enkelt sätt.

Vi finns här för dig – dag som natt

Boendet är bemannat dygnet runt och vårt kompetenta team av medarbetare erbjuder stöd och service med en tydlig ledstjärna att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende. Respekt, engagemang och nyfikenhet är våra värderingar och utgör hörnstenar i vårt arbetssätt där vi varje dag stärker individen till ett mer självständigt liv. 

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende

6 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp

Personkrets 1

Vuxenboende

Avtal

Rotebergsvägen drivs som en entreprenad i uppdrag från Sollentuna kommun

Platsansökan och hyra

Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor

Regionchef

Malin Lindgren
Tel: 010-130 34 48
E-post: malin.lindgren@frosunda.se

Adress

Rotebergsvägen gruppbostad
Rotebergsvägen 1B, 192 78 Sollentuna