Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Stupvägen GB

Välkommen till Stupvägens gruppbostad i Sollentuna. Detta är ett familjärt boende med endast tre lägenheter och gemensamma lokaler.

I Helenelund vid Edsviken hittar du Stupvägens gruppbostad. Vid centrum finns goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och bussar.

Boendet har hemtrevliga gemensamhetsutrymmen för social samvaro och en trivsam utemiljö med uteplats och egen gräsplätt. Bakom huset finns grönområden för aktiviteter och rekreation.

Vi finns här för dig – dag som natt

Boendet är bemannat dygnet runt och vårt kompetenta team av medarbetare erbjuder stöd och service med en tydlig ledstjärna att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende. Respekt, engagemang och nyfikenhet är våra värderingar och utgör hörnstenar i vårt arbetssätt där vi varje dag stärker individen till ett mer självständigt liv.

För att våra verksamhetschefer ska kunna leda arbetet på bästa sätt är det viktigt att de dagligen är aktivt involverade i det kundnära arbetet. Detta säkerställer vad vi kallar det verksamhetsnära ledarskapet och är grunden i vår ledarskapsfilosofi.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende

3 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp

Personkrets 1

Vuxenboende

Avtal

Stupvägen drivs som en entreprenad i uppdrag från Sollentuna kommun

Platsansökan och hyra

Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor.

Regionchef

Malin Lindgren
Tel: 010-130 34 48
E-post: malin.lindgren@frosunda.se

Adress

Stupvägen gruppbostad
Stupvägen 79
191 42 Sollentuna