Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Torget

Välkommen till en gruppbostad mitt i centrala Staffanstorp med närhet till det mesta. Vi riktar oss till dig med utvecklingsstörning, autism eller autismliknade tillstånd.

Nära till det mesta

Idealiskt placerat i Staffanstorps centrum hittar du Gruppbostaden Torget 7A. Här har du bland annat bra kommunikationer med bussar och bor nära till service såsom mataffärer och restauranger. Bråhögsbadet och Bråhögshallen ligger ett stenkast från boendet och erbjuder möjlighet till bad och idrottsaktiviteter.

Gott om plats med sju lägenheter och gemenskapsrum

Gruppbostaden omfattar sju lägenheter om 1 rum med kokvrå, våtrum med toalett och dusch, gemenskapsutrymmen som vardagsrum och matplats, samt en personallägenhet. Boendet är beläget på tredje våningen i en fastighet i centrala Staffanstorp.

Kultur och natur i Staffanstorp

Fina Staffanstorp bjuder på både kultur och natur. Mitt i Staffanstorps tätort ligger Medborgarhuset med konsthallen där man kan beskåda inspirerande konst och diverse olika arrangemang. Sockerbruksparken, ett av Staffanstorps grönaste rekreations- och naturområden, är en trädbevuxen belyst park med rik fauna och flora som har rustats upp de senaste åren och som ligger enbart 900 m från gruppbostaden.

Kundens fokus ger livskvalitet

För att kunna möta våra kunders önskningar och behov är det avgörande att vi förstår vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden jobbar vi efter vår metod kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för denne. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.

  • Fakta om
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende
7 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp
Personkrets 1 Vuxenboende

Avtal
Torget drivs som en entreprenad i uppdrag från Staffanstorps kommun.

Platsansökan och hyra
Placering kräver beslut om gruppbostad enligt LSS. Vänd dig till kommunens handläggare om du har frågor.

Verksamhetschef: 010-130 42 41
Kontor: 010-130 42 42
E-post: torget7a@frosunda.se

Adress

Frösunda Omsorg Torget 7 A
245 31 Staffanstorp