Logga in

Till toppen av sidan

Lidvägens Gruppboende

Välkommen till ett modernt och nybyggt gruppboende i Upplands Väsby. Verksamheten har sex fullvärdiga lägenheter och riktar sig till dig inom LSS personkrets 1.

Inriktning

Hos oss erbjuder vi boende för dig med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, autism eller autismliknande tillstånd.

Området

Lidvägen ligger i Fresta öster om Upplands Väsby. Gruppboendet har nära till Frestadalen busshållplats och drygt två km till Upplands Väsby pendeltågstation. Fastigheten är ett tvåplanshus i utkanten av ett bostadsområde. Lidvägen erbjuder ett lugnt och lantligt placerat boende med fina grönområden.

Lokalerna

Vi har sex fullvärdiga lägenheter på 47 kvm. Samtliga är nybyggda och har sovrum, vardagsrum, kök, badrum, hall och uteplats. Det finns stora gemensamhetsutrymmen för social samvaro samt kontor och jourrum för personal. Gården kommer användas exempelvis till grillning, kubb och krocket, under sommaren.

Här bestämmer kunden

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kun- derna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt arbete.