Logga in

Till toppen av sidan

Trumlevägen GB

De rymliga tvårumslägenheterna gör Trumlevägen till ett unikt gruppboende. De sex moderna tvåorna ligger i en smakfullt renoverad gammal skola i Glemmingebro, i östra Ystad. Här har du nära till både natur och bussar som tar dig till Ystad och Tomelilla.

Välkommen till Trumlevägen

Rymliga Trumlevägen erbjuder sex unika lägenheter på 2 rum och kök till vuxna personer inom LSS Personkrets 1. Fastighetens utformning skapar bästa möjliga förutsättningar för en självständig tillvaro samtidigt som gruppboendet uppmuntrar till möten och sociala aktiviteter i den stora trädgården. 

Frösunda driver Trumlevägen i egen regi och vi välkomnar dig som har fått biståndsbeslut om gruppbostad enligt LSS, oavsett var i landet du kommer ifrån. 

Två rum och kök! 

Våra moderna och trivsamma lägenheter på hela 55–64 kvadratmeter är ljusa och luftiga och har ett sovrum, badrum och vardagsrum/kök i öppen planlösning. Förråd finns i källaren till varje bostad. Du inreder själv din lägenhet så att det blir precis som du vill ha det. Bredband ingår i hyran. I källaren ligger vår gemensamma tvättstuga med moderna tvättmaskiner och torktumlare.

Aktiviteter & samvaro  

I våra gemensamhetsrum finns stora möjligheter att träffas, umgås och genomföra både individuella och gemensamma aktiviteter för dig som önskar. Den stora trädgården är också ideal för alla möjliga aktiviteter utomhus.

Egen minibuss  

När vi vill åka på utflykter eller göra inköp använder vi oss av vår egna minibuss. Denna buss ger oss frihet att utforska omgivningarna på ett enkelt sätt.

  • Fakta
  • Kontaktuppgifter
  • Hitta till oss
  • Nedladdningsbart

Gruppboende

6 lägenheter + gemensamhetslokaler

Målgrupp

Personkrets 1

Vuxenboende

Avtal

Trumlevägen drivs i egen regi med ramavtal med ett antal kommuner men välkomnar också individavtal

Hyra

Kontakta verksamhetschef för aktuell hyra

Ingår: värme, vatten, bredband i gemensamma ­utrymmen

Ansök om plats 

För att få en boendeplats på Trumlevägen krävs ett biståndsbeslut från kommunen. Kontakta kommunens biståndshandläggare inom LSS för mer information.

Regionchef

Karin Johansson
Tel: 010 -130 35 39
E-post: karin.johansson@frosunda.se

Verksamhetschef

Muris Catak
Tel: 010-130 31 49
E-post: muris.catak@frosunda.se

 

Adress

Trumlevägen gruppbostad
Trumlevägen 10,271 74 Glemmingebro

Tel: 010-130 35 80

Din kontaktman 

I samband med inflyttningen utses en kontaktman som ansvarar för att planera, genomföra och följa upp insatserna tillsammans med dig som kund. Kontaktmannen utses utifrån dina specifika önskemål, intressen och behov för att redan från start erbjuda trygghet och goda förutsättningar till ett meningsfullt och självständigt liv. 

Vi finns här för dig – dag som natt

Boendet är bemannat dygnet runt och vårt kompetenta team av medarbetare erbjuder stöd och service med en tydlig ledstjärna att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende. Respekt, engagemang och nyfikenhet är våra värderingar och utgör hörnstenar i vårt arbetssätt där vi varje dag stärker individen till ett mer självständigt liv. 

För att våra verksamhetschefer ska kunna leda arbetet på bästa sätt är det viktigt att de dagligen är aktivt involverade i det kundnära arbetet. Detta säkerställer vad vi kallar det verksamhetsnära ledarskapet och är grunden i vår ledarskapsfilosofi.