Logga in

Till toppen av sidan

Byt till en bättre personlig assistans

Alla som vill och har rätt till personlig assistans kan välja Frösunda som assistansanordnare, oavsett hur gammal du är, vart i Sverige du bor, vilket språk du talar, vilken diagnos du har eller hur ditt hjälpbehov ser ut. Det spelar ingen roll om du har assistansbeslut från Försäkringskassan eller din kommun. Har du inte ett beslut idag, hjälper vi dig med din ansökan.

Är du nyfiken på hur vi kan göra din assistans bättre?

Hör av dig direkt via mejl eller telefon, eller fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig och svarar på dina frågor och funderingar.

Telefonnummer: 010-130 40 00
E-post: personligassistans@frosunda.se

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

* Hur kan vi hjälpa dig?
* Jag önskar bli kontaktad via:

* Obligatoriska fält

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.